Ett mediehus med mening

Allt vi gör, gör vi för att säkerställa att högkvalitativ journalistik ska finnas kvar i Västerbotten, för alltid. Hos oss jobbar 185 medarbetare som är experter inom en mängd områden, alla för öppenhet, demokrati och det fria ordet. Oavsett vilken funktion du arbetar på inom VK Media, är du meningsfull för vår gemensamma framgång.

Vi är alltid intresserade av engagerade och ambitiösa personer som vill fortsätta resan mot framtidens mediehus med oss! Olika erfarenheter och bakgrunder är avgörande för att vi ska fortsätta ligga i framkant och vara relevanta.

Hör Anna berätta om sitt jobb och varför det är viktigt.

Prenumerera på jobb som passar dig

Prenumerera på lediga jobb för att få en notis så fort ett nytt uppdrag inom dina intressen dyker upp! 

Läs mer och prenumerera

Just nu söker vi

Jobb Arbetskategori Länk
Praktik & examensarbete Praktik & ex-jobb
Prenumerera Psst. Prenumerera på lediga jobb för att få en notis så fort ett nytt uppdrag inom dina intressen dyker upp!  Börja prenumerera

Är du student? Vi är nyfikna!

Vill du få värdefulla erfarenheter i en spännande bransch? Här finns många olika möjligheter vid uppsats, praktik, projekt och examensarbete.

Läs mer

Vi som jobbar här

På VK Media

Här jobbar många olika människor. Alltid med höga ambitioner, att utvecklas och att ha så kul som möjligt längst vägen.

Visste du att VK Media har en utvecklingshub?

På VK Media Next jobbar alltifrån webbutvecklare och UX-designers till analytiker och affärsutvecklare. Här påverkar vi tillsammans framtidens sätt att ta del av trovärdiga lokala nyheter.

Smakprov från @vkmedia.se – på Instagram

Frågor eller funderingar?

För att söka jobb, praktik, eller prenumerera på lediga tjänster – skrolla längre upp på sidan. Undrar du något om VK Media som arbetsgivare? Eller har du tips på hur vi kan bli bättre? Tveka inte.

Hör av dig till Ida!

Ida Söderbäck

HR-generalist

[email protected] 090 - 17 61 31