Tryckeriet Daily Print

Man skulle kunna kalla det hjärtat

Länge var förmågan att trycka tidningar avgörande för informationsspridning i samhället. Även om allt mer sker digitalt har det tryckta mediet fortfarande en viktig roll i att nå ut till människor. Och vi gör det bra – kvalitetsmässigt, kostnadseffektivt och snabbt. Men framförallt med hänsyn till klimatet.

Många tidningars tryckeri
Idag trycker vi förutom VK och Folkbladet även andra lokala och regionala tidningar såsom DN, Aftonbladet och Mellanbygden. Även en hel del direktreklam. Kanske vill ditt företag göra en enstaka utgivning? Det fixar vi också! 

God kvalitet och lätta klimatavtryck
Vi har blivit och blir hela tiden tiden bättre tack vare vårt löpande kvalitets- och miljöarbete. När det handlar om miljöansvar är energieffektivisering en viktig del. För att erbjuda bästa möjliga kvalitet ser vi exempelvis till att alla medarbetare är certifierade Coldset-tryckare och att kompetensen hela tiden utvecklas. Det har lett till sådant som att vi blivit Svenska mästare i dagstidningsproduktion (sist tävlingen hölls, 2012). 

Umeå, Västerslätt, är ett geografiskt centralt läge i Norrland vilket kan vara till fördel både när det gäller leveranstid och minskade utsläpp. Vi är stolta över vårt tryckeri och det unika sätt det kan hjälpa dig att prata med dina kunder! 

 

 

Det här kan vi leverera

Bra att veta

Vi trycker

  • 42,5-70 gram 
  • Upp till 160 sidor tabloid (280 x 397,5 mm) 
  • Full 4-färg
tidning trycks

Bra att veta

Om du önskar kan vi

  • Adressera
  • Trimma/kantskära och kvartsfalsa
  • Iblada reklam eller andra bilagor
tidningar tryckta

Smidigt att komma i mål

Färdiga tidningsbuntar plastas och strappas. VK Media har ett nära samarbete med Posten, Svensk Direktreklam och diverse åkerier.

Certifieringar att lita på

Vi producerar enligt ISO 12 647-3 och tryckeriet är Svanenmärkt.

Hållbar fakta om papper

För varje träd som fälls återplanteras tre nya. De pappersbruk som vi använder har en välskött och växande skog som binder större mängd koldioxid än vad den hade gjort obrukad. Dessutom återanvänds tidningspapper upp till sju gånger innan det sedan blir till biobränsle. Kort sagt – du kan låta oss trycka dina tidningar med gott samvete.

Prata tryck med oss!

Har du funderingar gällande tidningstryck? Tveka inte att höra av dig. Kontakta PJ eller någon annan av våra medierådgivare. Letar du någon annan, eller vill du ställa en öppen fråga, klicka dig vidare via länken nedan. 

Telefon packsalen: 090-17 61 11

Telefon plåtavdelningen: 090-17 61 10

Leveransadress: Daily Print i Umeå, Packsalen, Förrådsvägen 9, 901 70 Umeå.

Kontakta oss

PJ Johnsson

Medierådgivare

[email protected] 070-514 11 48
PJ Johnsson, VK Media

Daily Print