Fler fördelar och möjligheter med fyra nya tidningar

Tidigare i år blev det klart att VK Media förvärvat Tidningar i Norr, och äntligen kan du ta del av alla de fördelar som sammanslagningen innebär, oavsett om du är läsare eller annonsör. 

Västerbottens-Kuriren och Folkbladet får sällskap av de superlokala titlarna Västerbottningen, Lokaltidningen, Västerbottens Mellanbygd och Nordsverige. Respektive redaktions satsningar fortsätter – nu i starkare sällskap. För dig som läsare av någon av dessa fyra titlar betyder samgåendet med VK Media exempelvis en utbyggd kundservice med bättre öppettider och en helt ny och förbättrad nyhetssajt. Sajten blir snabbare och mer mobilanpassad. Och e-tidningen blir enklare att använda.

För dig som annonsör innebär det här att du ännu lättare kan nå fler människor i både Västerbotten och norra Västernorrland. Oavsett var i länet och landet dina målgrupper finns kan vi hjälpa dig att nå dem, genom en unik kombination av trovärdiga medier med hög räckvidd. Du hittar dem alla här.

Du kan till exempevis kombinera annonser på vk.se, mellanbygden.nu med printannonser i tematidningen Jord och Skog samt vårt crosspaket för att nå hela Västerbotten med ett brett budskap, en större del av länets skogsägare med ett mer riktat budskap, Robertsfors med ett särskilt erbjudande och sedan synas med något varumärkesstärkande på en rikstäckande sajt som Aftonbladet. Och du kan göra det genom bara en kontakt, häftigt va?

Det finns lika många möjligheter som fördelar. Testa oss!