Västerbottningen

Tidningen har ända sedan starten 1979 rapporterat om nyheter, händelser och människor i länets mindre orter och landsbygd. Tidningen delas ut till prenumeranter varje torsdag året om och fokuserar på lokala nyheter och annonser från exempelvis orter som Vindeln, Vännäs, Nordmaling, Bjurholm, Sävar och Hörnefors. Innehållet produceras exklusivt av våra lokala reportrar och närredaktörer.

Utgivningsfrekvens: Varje torsdag
Sista bokningsdag: 7 arbetsdagar innan utgivningsdag.
Materialdag: 7 arbetsdagar innan utgivningsdag. 

Annonsmaterial: När utgivningsdagen närmar sig får du ett mail gällande materialinlämning från annonsproduktionen. I detta mail finns en länk till den inlämningssida du ska använda, länken är unik för dig som kund och gäller just den specifika annonsen. Korrektur: På samma sätt får du ett mail med en unik länk där din annons finns för påeseende. Där finns också möjlighet att godkänna annonsen eller lämna kommentar för att få ett nytt korr. Snabbt och enkelt. 

Välkommen med din bokning! 

*Distribution till alla prenumeranter och totaldistribution till alla hushåll inkl. ev ”Nej tack till reklam”. **Distribution till alla prenumeranter samt till hushållen i de centrala delarna inkl. ev ”Nej tack till reklam”. 

Kontakta Ola så hjälper han dig med din annonsering

Ola Tallbom

Mediesäljare - Västerbottningen, Jord & Skog, Ducatus, Kyrkokörjournalen, Pingst, Digital och programmatisk försäljning.

[email protected] 090 - 711 512 076 677 67 12