Jord och skog

Jord & Skog utkommer årligen med fyra temanummer som går med som bilaga i våra tidningar, Västerbottningen, Västerbottens Mellanbygd, Nordsverige och Lokaltidningen. Tematidningarna distribueras tillsammans med våra ordinarie veckotidningar och når närmare 45 000 läsare.

Jord & Skog är tidningen som speglar och granskar vår största och viktigaste bransch med ett norrländskt fokus. En tidning för dig som vill veta vad som händer i branschen. I varje nummer av Jord & Skog har vi ambitionen att belysa jord- och skogsfrågorna för Norrland. Vi tar upp frågor som berör nyhetsområden som forskning, utveckling, skogsprofiler och många reportage, både från skogen och bondgården.

Annonsförsäljning: VK Media AB tel 090-71 15 00
Sista bokningsdag: 14 arbetsdagar innan utgivningsdag.
Materialdag: 14 arbetsdagar innan utgivningsdag.

Annonsmaterial: När utgivningsdagen närmar sig får du ett mail gällande materialinlämning från annonsproduktionen. I detta mail finns en länk till den inlämningssida du ska använda, länken är unik för dig som kund och gäller just den specifika annonsen. Korrektur: På samma sätt får du ett mail med en unik länk där din annons finns för påeseende. Där finns också möjlighet att godkänna annonsen eller lämna kommentar för att få ett nytt korr. Snabbt och enkelt.

Välkommen med din bokning!

 

Distribution till alla prenumeranter och totaldistribution till alla hushåll inkl. eventuella ”Nej tack till reklam”