VK och Folkbladet nylanserar digitala företagsprenumerationer

Enklare att hålla kollegorna uppdaterade!
VK Media kan nu glatt berätta att både VK och Folkbladet nylanserar Företag Digital – prenumerationsformen som ger företag både digital tidning och alla artiklar på sajt. Med en prenumeration på VK eller Folkbladet får du och dina kollegor full koll på vad som händer i Västerbotten, på det sätt som passar just er.

– En mer flexibel företagsprenumeration är något som efterfrågats av många företag. Att hålla sig uppdaterad är viktigt i många olika yrkesroller – allt från hantverkare till säljare – och det känns bra att vi nu erbjuder en smidig lösning, säger Michael Forsberg, försäljningsansvarig för VK och Folkbladet.

Smartare delning – och betalning 
Vad innebär då nylanseringen? Vad är det som är nytt? Jo, dels finns nu möjligheten till skräddarsytt antal konton. Det möjliggör optimala lösningar för det lilla företaget med två anställda likväl som det större bolaget där många behöver komma åt nyheterna. 

– Vi använder samma teknik som vi satt upp för familjedelning mellan privatpersoner. Företagen kommer alltså enkelt att själva kunna klicka i vilka kollegor som ska få ett inlogg på företagets konto, säger Michael. 

Även betalningsmodellen för Företag Digital är uppdaterad, nu enligt en logik som bygger på att företag får mer rabatt ju fler personer som ska nyttja prenumerationen. I samband med nylanseringen erbjuds dessutom alla företag 25 % rabatt i 3 månader.

Ger tillgång till vk.se och folkbladet.nu
Tack vare samarbete inom koncernen VK Media får du som prenumerant på VK eller Folkbladet dessutom tillgång till alla artiklar på vk.se och folkbladet.nu. Skillnaden blir alltså att du hos den titel du köper även får tillgång till den digitala tidningen. 

Länk: Köp VK – Företag Digital
Länk: Köp Folkbladet – Företag Digital

Är du nyfiken på arbetet bakom? Hör av dig till Michael!
Michael Forsberg
Försäljningsansvarig 
090-17 61 91
[email protected]