VK Media söker tryckerimedarbetare med intresse för data och maskiner

Daily Print är en del av VK Media och det miljömedvetna kvalitetstryckeriet med snabba tryck på alla distanser. Här trycks tidningar varje dag året om vilket innebär omkring 100 000 tidningar per dygn. Daily Print levererar tryckprodukter med hög kvalité och standard, läs mer om tryckeriet här.

Om tjänsten

Vill du ha ett varierande arbete som bidrar till att tusentals människor varje dag får ta del av tidningar med lokala nyheter, tidskrifter och annonsblad? Vi söker en sommarvikarie till vårt tryckeri Daily Print för perioden juni – augusti, tjänsten är på heltid med arbetstid på natten varannan vecka. Arbetet innebär drift av maskiner och datorer för tillverkning av tryckplåt.

Till stor del jobbar du via datorer, men att felsöka och hantera maskinerna när det behövs är också vanligt förekommande arbetsuppgifter. Idag arbetar ca 30 personer på Daily Print fördelat på plåt, tryckeri och packsal.

Din profil

Vi tror att tjänsten passar dig som är proaktiv, noggrann och har ett tekniskt intresse. Du gillar problemlösning och trivs både med att arbeta självständigt och samarbeta med andra delar av tryckeriet. Du har en avslutad gymnasial utbildning och gärna erfarenhet av IT-drift. Det är meriterande med eftergymnasial utbildning.

Ansökan

Skicka din ansökan eller vänd dig för frågor om vikariatet till Daily Prints Teknik / Produktionschef: thomas.sandstrom@dailyprint.se

Senast 23 april behöver vi din ansökan.

GDPR

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs hur vi hanterar Personuppgifter vid rekrytering innan du skickar in din ansökan.

VK Media-koncernen

Daily Print är en del av VK Media-koncernen. VK Media är mer än bara en tidning. Mer än en sajt. Mer än radio. Mer än appar. Här arbetar koncernens 165 medarbetare för samma syfte: öppenhet, demokrati och det fria ordet. Läs mer om oss här.