VK Media söker truckförare / tryckerimedarbetare

Daily Print är en del av VK Media och det miljömedvetna kvalitetstryckeriet med snabba tryck på alla distanser. Här trycks tidningar varje dag året om vilket innebär omkring 100 000 tidningar per dygn. Daily Print levererar tryckprodukter med hög kvalité och standard, läs mer om tryckeriet här.

Om tjänsten

Vill du ha ett omväxlande jobb som bidrar till att tusentals människor varje dag får ta del av tidningar med lokala nyheter, tidskrifter och annonsblad? Nu söker vi en sommarvikarie till vårt tryckeri Daily Print under sommaren 2019. Tjänsten är på heltid och fördelad ca 50% som truckförare och 50% på arbete i tryckeriet. Arbetet utförs med motviktstruck och innebär lastning och lossning av lastbilar och tågvagnar, godset är mestadels papper och lastpallar. Arbetet i tryckeriet handlar om rullhantering, byta och preparera rullar. Arbetstid främst på dagtid men nattpass kan förekomma.

Idag arbetar ca 30 personer på Daily Print fördelat på plåt, tryckeri och packsal.

Din profil

Tjänsten innebär kontakt och samarbete med både kollegor och kunder. Därför tror vi att du trivs med att arbeta och kommunicera med andra människor. Truckkörkort för låg- och höglyftande truck samt truckvana är ett krav, du har gärna erfarenhet både av lastning och lossning av lastbilar och tågvagnar. Du är med fördel intresserad av att utföra en del mek-jobb och inte rädd för lite smuts under naglarna!

Ansökan

Skicka din ansökan eller vänd dig för frågor om vikariatet till Daily Prints Teknik / Produktionschef: thomas.sandstrom@dailyprint.se

Senast 23 april behöver vi din ansökan.

GDPR

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs hur vi hanterar Personuppgifter vid rekrytering innan du skickar in din ansökan.

VK Media-koncernen

Daily Print är en del av VK Media-koncernen. VK Media är mer än bara en tidning. Mer än en sajt. Mer än radio. Mer än appar. Här arbetar koncernens 165 medarbetare för samma syfte: öppenhet, demokrati och det fria ordet. Läs mer om oss här.