Några av våra meningsfulla samarbeten inom VK Media 

 

Umeagalan    Umeågalan

Umeågalan är en mötesplats för entreprenörer, företagare och företag – och för de som skapar förutsättningar för ett starkt näringsliv.
VK Media vill genom vårt partnerskap uppmärksamma och lyfta fram nytänkande, modiga varumärken som visar sin väg att gå.

Årets Varumärkespris

VK Media delar under Umeågalan ut priset Årets Varumärkespris till det varumärke vars kärnvärden gynnar Umeås utveckling mot framtiden. Det kan vara ett varumärke som förknippas med en unik produkt, tjänst, företag, förening, organisation eller till och med en enskild person. Varumärket ska ha sin verksamhet lokalt och under året uppvisat visionära egenskaper som passar en tillväxtkommun som Umeå. Kreativitet, utveckling, lönsamhet, personalpolitik, jämställdhets-, framtids- och miljötänkande eller service och engagemang utöver det vanliga, kan vara kriterier för att få priset.

Några tidigare vinnare av priset: 2018 Fricky, 2017 Brännbollsyran, 2016 USM, 2015 Designhögskolan

 

NO     Norrlandsoperan

Norrlandsoperan verkar för att främja och utveckla hela länets kulturliv. I sitt breda utbud med allt ifrån konserter, opera, dansföreställningar, teatrar till pedagogiska insatser och utvecklingsprojekt.

VK är huvudpartner till Norrlandsoperan. Vi älskar kultur, det berikar människors vardag, väcker känslor och ger nya perspektiv. Kulturen sammanför människor och skapar ett sammanhang. Genom vårt partnerskap möjliggör vi för fler att ta del av regionens fantastiskt kulturliv.

 

Changethegame    Change the game

Change the Game bidrar till ökad kunskap och motivation hos såväl unga, föräldrar som ledare. Ett fantastiskt, lokalt initiativ som
peppar barn och vuxna att prova på nya aktiviteter, med målet om ett livslångt intresse för fysisk aktivitet.

VK vill genom vårt partnerskap vara med och bidra till att dagens unga generation och även deras föräldrar finner glädjen i en ökad rörelserikedom. Under Change the game anordnar VK en rörelserunda för familjen att delta på.

 

Littfest    Littfest

Umeå internationella litteraturfestival Littfest är en populär årligt återkommande festival, där besökarna kan delta i föredrag,
seminarier och paneldiskussioner med workshop och poesiuppläsningar.

Littfest är en viktig aktör för regionens levande kulturliv och fortsatta intresse för litteratur. VK är mediapartner till Littfest
och livesänder en stor del av festivalprogrammet på vk.se för att möjliggöra att fler ska få tillgång till Littfest.

 

Samtalforlivet    Samtal för livet

Den psykiska ohälsan växer hos unga vuxna. Stiftelsen Samtal för livet erbjuder hjälp till samtalsstöd, till unga vuxna inom Västerbotten som mår dåligt och som behöver ekonomiskt bidrag. VK Media är genom detta samarbete med och hjälper unga få rätsida på sina liv och må bättre.

 

Ytterligare några av våra samarbetspartners:

Loven           UmeaIdrotts              KFUM           Ung_foretag