Klicka på respektive bild för att ladda ner erbjudandet som pdf.

Hej Skellefteåföretagare!

Vi hjälper dig att synas i medier där dina kunder finns!

På VK Media brinner vi för öppenhet, demokrati och det fria ordet. Det är meningen vi tar med oss i allt vi gör. När du läser våra nyheter eller marknadsför dig i våra medier gör du skillnad och är med och bidrar till ett öppnare Västerbotten.

Här är några av de möjligheter vi erbjuder dig som företagare i Skellefteå:

Kommunicera med dina kunder i radion

VK Media tillhandahåller två av Sveriges största kommersiella radiokanaler i form av RIX FM och STAR FM. Två kanaler med köpstarka västerbottningar som lyssnare.

STAR FM är världens bästa blandband laddat med den bästa musiken från 70-, 80- och 90-talet. STAR FM spelar de stora stjärnorna och hitsen blandat med låtarna som du glömt bort att du gillade. Tidlöst och taktfast, modernt och fullt med energi.

RIX FM – Vi underhåller Sverige! RIX FM är vår breda underhållningskanal med folkliga programledare och ”Bäst musik just nu”.
Radio har en självklar plats i våra liv och med radioreklam påverkar du västerbottningarna i bilen, på jobbet och i hemmet, dvs under den aktiva delen av dygnet på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Radiolyssnaren är sin favoritkanal trogen och ser den som en riktigt bra kompis!

Radiofrekvenser Skellefteå: STAR FM 90,9, RIX FM 106,7.

Relevant synlighet med Schibsted crosspaket (Aftonbladet)

Med Schibsteds Crosspaket syns din annonsering på 6 av Sveriges största och mest populära sajter. Kombinationen av hög räckvidd, starka varumärken och topp premium placeringar ger dig som annonsör möjlighet att nå rätt målgrupp, med rätt budskap, i rätt tid.
Crosspaketet innefattar i mobilsajterna Aftonbladet, SvD, Omni, Blocket, Tv.nu och Klart.se. Tillsammans når sajterna varje vecka 5,6 miljoner svenskar.

Genom att geo-styra din marknadsföring kan du utifrån geografi nå dina kunder på en specifik kommun eller rikstäckande över hela landet. För att nå just din målgrupp kan du addera demografi och intressekategorier.

En stor fördel med mobil annonsering är att du kan länka besökaren som genom att klicka på din annons, direkt länkas till din hemsida, sociala medier eller exempelvis ett anmälningsformulär.

Precision i marknadsföringen med Google Ads

Google Ads är de annonser som syns överst och längst ned på sökresultatet i Google. Genom att länka din annonsering med väl valda sökord kan du nå kunden exakt i det ögonblick de söker efter produkter eller tjänster som ditt företag erbjuder. Vi VK Media är Premium Partner till Google vilket är den högsta certifieringen, där vi kan erbjuda dig den senaste tekniken och utbildade medierådgivare .

Hjälp med sociala medier!

Vi hjälper dig med kreativa kampanjer i sociala medier. Våra campaign managers styr och optimerar dina kampanjer mot rätt målgrupp på både Facebook & Instagram. Allt för att skapa mätbara resultat. Du får alltid kontinuerlig uppföljning under och efter kampanjen.