Vi söker dig som vill göra skillnad

Vill du ha att ett meningsfullt jobb, där du är med och gör skillnad på riktigt? Då har du kommit till rätt arbetsplats. Vår vision är att uppfattas som Europas ledande lokala multimediala koncern. Vi är mer än bara en tidning. Mer än en sajt. Mer än radio. Mer än appar.

Vi erbjuder våra kunder det bästa genom våra starka lokala varumärken som Västerbottens-Kuriren, Folkbladet, Totalt Umeå, Umeå X, Jippo Eventbyrå och Daily Print. Vi är även samarbetspartners till RIX FM, Star FM, Google Ads och Schibsted Media Group.

Här arbetar koncernens 165 medarbetare i grunden för samma syfte: öppenhet, demokrati och det fria ordet. Vi bidrar till ett öppnare Västerbotten. Vi har alltid örat mot rälsen och driver en kvalitativ och trovärdig journalistik. Vi främjar debatten, inspirerar, följer upp tips, ställer de svåra frågorna och öppnar de stängda dörrarna – för att våra läsare ska få veta vad som pågår och kan bilda sig en egen uppfattning.

Vi har ett arv som vi värnar om, samtidigt som vi är på en förändringsresa där vårt mål är att göra om ett klassiskt tidningsföretag till en fullt ut multimedial organisation. Nyckeln till att vi lyckas med det vi gör och fortsätter vara relevanta för våra kunder är våra medarbetare. Hos oss ges stora möjligheter att förverkliga idéer och påverka koncernens framtid.

Tillsammans bidrar vi till en viktig skillnad i samhället.

Välkommen till ett mediehus med mening!

 

Häng med utvecklingsavdelningen på VK Media

Vill du lära känna våra utvecklare och ta del av några av alla spännande saker de jobbar med? Här är utvecklingsbloggen

 

Lediga jobb hos oss:

Lär känna oss på VK Media

Ta del filmerna nedan, där du får träffa några av oss som jobbar här.

Anna på utvecklingsavdelningen

Anna på redaktionen

Maria på annonsförsäljning

Peter på filmproduktion

 

Är du nyfiken att veta mer om oss som arbetsgivare?

Kontakta vår HR-Generalist Anna Bjuhr. Skriv till anna.bjuhr@vkmedia.se eller ring 090-17 61 31.