Västerbottens Mellanbygd

Annonsera i Mellanbygden

En superlokal tidning med fokus på orterna mellan Umeå och Skellefteå och till andra som har ett intresse av att följa det som händer i vårt område, som allmänt kallas för mellanbygden. Tidningen delas ut till prenumeranter varje onsdag året om och fokuserar på lokala nyheter och annonser. Innehållet produceras exklusivt av våra lokala reportrar och närredaktörer. 

Utgivningsfrekvens: Varje onsdag
Sista bokningsdag: 7 arbetsdagar innan utgivningsdag.
Materialdag: 7 arbetsdagar innan utgivningsdag. 

Annonsmaterial: När utgivningsdagen närmar sig får du ett mail gällande materialinlämning från annonsproduktionen. I detta mail finns en länk till den inlämningssida du ska använda, länken är unik för dig som kund och gäller den specifika ordern. Korrektur: På samma sätt får du ett mail med en unik länk där din annons finns för påeseende. Där finns också möjlighet att godkänna annonsen eller lämna kommentar för att få ett nytt korr. Snabbt och enkelt.

Välkommen med din bokning!

*Vid totalutdelning distribueras tidningen, förutom till prenumeranterna, även till samtliga hushåll i upptagningsområdet. Även till de som valt att sätta ”Nej tack till reklam” på sin brevlåda

Kontakta Maria så hjälper hon dig med din annonsering

Maria Lindfors

Mediesäljare - Västerbottens Mellanbygd, Jord & Skog, BidTheatre

[email protected] 072-402 87 94 0913 - 240 00 (tryck 1 i växeln)