Nordsverige

Nordsverige grundades för över hundra år sedan och riktar sig till personer som är bosatta i Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik med omnejd och till andra som har ett intresse av att följa det som händer i vårt område. Tidningen delas ut till prenumeranter varje torsdag året om och fokuserar på lokala nyheter och lokala annonser. Innehållet produceras exklusivt av våra lokala reportrar och närredaktörer och tidningen har i dagläget cirka 11 000 läsare.

Utgivningsfrekvens: Varje torsdag
Sista bokningsdag: 7 arbetsdagar innan utgivningsdag.
Materialdag: 7 arbetsdagar innan utgivningsdag. 

Annonsmaterial: När utgivningsdagen närmar sig får du ett mail gällande materialinlämning från annonsproduktionen. I detta mail finns en länk till den inlämningssida du ska använda, länken är unik för dig som kund och gäller just den specifika annonsen. Korrektur: På samma sätt får du ett mail med en unik länk där din annons finns för påeseende. Där finns också möjlighet att godkänna annonsen eller lämna kommentar för att få ett nytt korr. Snabbt och enkelt. 

*Distribution till alla prenumeranter och totaldistribution till alla hushåll inkl. ev ”Nej tack till reklam”. **Distribution till alla prenumeranter samt till hushållen i de centrala delarna inkl. ev ”Nej tack till reklam”.

Kontakta Sonia så hjälper hon dig med din annonsering

Sonia Tilly

Mediesäljare - Nordsverige, Jord & Skog, Lyssna, Opus, Sjöbefälen, Digital och programmatisk försäljning.

[email protected] 090 - 71 15 23