Lokaltidningen

Annonsera i Lokaltidningen

Lokaltidningen är en modern och fräsch tidning med 100 procent fokus på lokala nyheter och händelser från Dorotea, Lycksele, Malå, Sorsele, Storuman, Vilhelmina och Åsele. Tidningen delas ut till prenumeranter varje onsdag året om och fokuserar på lokala nyheter och annonser. Innehållet produceras exklusivt av våra lokala reportrar och närredaktörer.

Utgivningsfrekvens: Varje onsdag
Sista bokningsdag: 7 arbetsdagar innan utgivningsdag.
Materialdag: 7 arbetsdagar innan utgivningsdag.

Annonsmaterial: När utgivningsdagen närmar sig får du ett mail gällande materialinlämning från annonsproduktionen. I detta mail finns en länk till den inlämningssida du ska använda, länken är unik för dig som kund och gäller just den specifika annonsen. Korrektur: På samma sätt får du ett mail med en unik länk där din annons finns för påeseende. Där finns också möjlighet att godkänna annonsen eller lämna kommentar för att få ett nytt korr. Snabbt och enkelt. 

Välkommen med din bokning!

*Distribution till alla prenumeranter och distribution till hushåll på angiven ort/kommun inklusive eventuella ”Nej tack till reklam”.

Kontakta Maria så hjälper hon dig med din annonsering

Maria Bengtsson

Föräldraledig tom 31 oktober 2023 - Lokaltidningen, Jord & Skog, Kyrkogården, Med Mellanskog, Tillväxt, Digital och programmatisk försäljning.

[email protected] 0950-40 29 41 076-677 03 18