Med radio påverkar du hela dagen!

VK Media tillhandahåller två av Sveriges största kommersiella radiokanaler i form av RIX FM och STAR FM. Två kanaler med köpstarka västerbottningar som lyssnare.

STAR FM är världens bästa blandband laddat med den bästa musiken från 70-, 80- och 90-talet. STAR FM spelar de stora stjärnorna och hitsen blandat med låtarna som du glömt bort att du gillade. Tidlöst och taktfast, modernt och fullt med energi.

RIX FM – Vi underhåller Sverige! RIX FM är vår breda underhållningskanal med folkliga programledare och “Bäst musik just nu”.

Radio har en självklar plats i våra liv och med radioreklam påverkar du västerbottningarna i bilen, på jobbet och i hemmet, dvs under den aktiva delen av dygnet på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Radiolyssnaren är sin favoritkanal trogen och ser den som en riktigt bra kompis!

 

Fördelarna med radio:


Radio är mångsidigt!

Radio hjälper dig att sälja, påverka, profilera, informera, förändra beteenden och stärka varumärket. Med tydliga målgrupper för varje kanal och radioformat når du alltid köpstarka lyssnare.

Radio sänder 24 timmar om dygnet
Kommunicerar direkt med din målgrupp och när du vill. Genom upprepade budskap lägger du dig “top-of-mind” som annonsör i lyssnarnas medvetande.

Radio konsumeras dagtid
Vi lyssnar på jobbet, i hemmet eller i bilen. På dagen är man som konsument också är mest aktiv och gör de flest inköp. Du påverka nära köptillfället.

Annonsering i radio är kostnadseffektivt!
Du påverkar många till en låg kontaktskostnad. Produktion av radioreklam går snabbt och enkelt, jämfört med till exempel produktion av reklamfilm. Det är enkelt att variera budskap med flera produktioner inom samma kampanj.

Ingen stör din spot
När din reklamspot sänds är du ensam som annonsör och din “share of voice”, eller din andel i den totala medieexponeringen, är hög.

Radiolyssnaren är trogen
Man byter inte kanal på samma sätt som t ex TV-tittaren. Den främsta anledningen är de flesta lyssnare gör andra saker samtidigt som de lyssnar på radio och upplever inte reklamen som ett störande moment.

 

Frekvenser

STAR FM 96,6 Umeå
RIX FM 107,0 Umeå

STAR FM 90,9 Skellefteå
RIX FM 106,7 Skellefteå

STAR FM 88,0 Hörnefors
STAR FM 106,0 Robertfors
STAR FM 88,0 Vännäs
STAR FM 87,8 Boliden

RIX FM 90,3 Nordmaling
RIX FM 105,0 Robertsfors
RIX FM 98,3 Vännäs
RIX FM 104,5 Vindeln
RIX FM105,9 Åsele
RIX FM 107,3 Lycksele
RIX FM 98,8 Hemavan
RIX FM 107,0 Tärnaby