Early Bird möjliggör leverans av e-handelspaket med tidningen

Genom ett nytt samarbete med Early Bird kan nu VK Media erbjuda e-handelspaket tillsammans med morgontidningarna Västerbottens-Kuriren och Folkbladet. Tjänsten är framtagen för en mer hållbar leveransmarknad och redan 19 mars distribuerades de första paketen i Västerbotten.

I takt med att e-handeln växer ökar också påfrestningarna på miljön. Därför har Sveriges största mediehus Stampen Media Group, Bonnies News Sales, Gota Media, Hallmedia, NWT och NTM gått samman och startat tjänsten Early Bird, en nationell logistiktjänst som levererar e-handelspaket tillsammans med morgontidningen. 

När nu VK Media ingår i samarbete med Early Bird kan våra kunder få e-handelspaket levererat med morgontidningen. Utdelningen av paket sker med VK Medias distributör Tidningstjänst AB. 

– Det känns jättebra att vi kan erbjuda våra kunder en hållbar och smidig tjänst när de e-handlar mindre paket som kan distribueras till deras postlådor. Vår möjlighet att samordna paketleveranserna med tidningsutdelningen är både hållbart och rationellt, säger Michael Burman, Chef Företagsmarknad på VK Media.

Early Bird har i dagsläget ett femtontal större kunder, bland andra Lyko, Apotea, Meds och Svenskt kosttillskott, MM Sports, Teknikproffset och Batteriexperten.

Kontaktperson
Michael Burman
Chef Företagsmarknad, VK Media
070-528 61 96 
[email protected]