Vi ger ditt varumärke trovärdig uppmärksamhet

Vi vet att det är svårt att nå ut i mediebruset. Det är därför vi finns till. Vi lever i en tid där traditionella tidningsannonser delar utrymme med mobilbanners och Google AdWords i konsumenternas medvetande. Vi har förmågan att förstå behovet och kan erbjuda den mest genomtänkta mediemixen och optimera möjligheterna att nå din målgrupp. Samtidigt är vi vassa när det kommer till produktion av annonser.

Med kunskap och engagemang ger vi dig trovärdigt utrymme för uppmärksamhet. Vi finns till för att skapa uppmärksamhet för ditt företag och varumärke. Våra starka erbjudanden bygger på vår medieexpertis och starka engagemang.


Aktuella-erbjudaden

Prisberäknare print

Annonsguiden

 

 

 

 

 

 

 

 

Här finns dina kunder.

Aldrig tidigare har vi nått ut till så många som vi gör just nu. Våra läsare, besökare, lyssnare, tittare och sökare befinner sig på flera plattformar än någonsin tidigare. För att ta del av och konsumera media. Våra medier når över 80 procent av Umeåregionens befolkning, varje dag. Men vi nöjer oss inte med det. Vi vill nå ännu fler. Vårt mål och mening, är nämligen att alltid erbjuda dig som kund attraktiva medier. Attraktiva medier där dina kunder finns. Medier med nära, opinionsbildade nyheter genom trovärdighet journalistik. Ta del av flera aktuella siffror här.