VK Affärsliv24

Annonsera på Sveriges största lokala näringslivssajt – VK Affärsliv24 och nå beslutsfattarna direkt!

Vill du kommunicera med Umeåregionens beslutsfattare – då är sajten VK Affärsliv24 platsen för dig. Genom att annonsera på VK Affärsliv24 når du beslutsfattare och nyckelpersoner i regionens näringsliv. VK Affärsliv24 skriver senaste nyheterna om regionens heta näringsliv, affärerna, de expansiva företagen och entreprenörerna som påverkar näringslivet i regionen.

Affärsliv24 ges ut av Västerbottens-Kuriren och har cirka 350 000 unika sidvisningar per vecka, eller 72 000 unika användare och är därmed Sveriges största lokala näringslivssajt*.

*Google Analytics vecka 16 2017.

Läsare med stort inflytande

På VK Affärsliv24 står du i förbindelse med en stark och viktig målgrupp. Vår stora läsarundersökning visar att läsarna på VK Affärsliv24 har stort inflytande på sina arbetsplatser. Mer än hälften av de som svarade (51 procent) uppger att de ingår i ledningsgrupp, har styrelseuppdrag eller har en chefsroll. 20 procent beskriver sig som egna företagare.

Läsarna representerar hela bredden i Umeås näringsliv, med 27 procent som kommer från den dynamiska småföretagar- och startupvärlden, och 14 procent som jobbar på något av regionens riktigt stora företag.

Klicka här för priser och mer information

Klicka här för att besöka affarsliv24.se