VK Media söker tryckerimedarbetare med erfarenhet av rulloffset

Daily Print är en del av VK Media och det miljömedvetna kvalitetstryckeriet med snabba tryck på alla distanser. Här trycks tidningar varje dag året om vilket innebär omkring 100 000 tidningar per dygn. Daily Print levererar tryckprodukter med hög kvalité och standard, läs mer om tryckeriet här.

Om tjänsten

Vill du ha ett arbete som bidrar till att tusentals människor varje dag får ta del av tidningar med lokala nyheter, tidskrifter och annonsblad? Nu söker vi en sommarvikarie till vårt tryckeri Daily Print under sommaren 2019. Tjänsten är på heltid natt eller dag, och innebär bl.a. hantering av maskiner i tryckeriet, byta plåt, ställa färg, hantera papper etc.

Idag arbetar ca 30 personer på Daily Print fördelat på plåt, tryckeri och packsal.

Din profil

Du som söker har en gymnasial utbildning och ett intresse av maskiner. Det är meriterande om du innehar truckkort och/eller tidigare erfarenhet av rulloffset.

Ansökan

Skicka din ansökan eller vänd dig för frågor om vikariatet till Daily Prints Teknik / Produktionschef: thomas.sandstrom@dailyprint.se

Senast 23 april behöver vi din ansökan.

GDPR

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs hur vi hanterar Personuppgifter vid rekrytering innan du skickar in din ansökan.

VK Media-koncernen

Daily Print är en del av VK Media-koncernen. VK Media är mer än bara en tidning. Mer än en sajt. Mer än radio. Mer än appar. Här arbetar koncernens 165 medarbetare för samma syfte: öppenhet, demokrati och det fria ordet. Läs mer om oss här.