Med radio påverkar du hela dagen!

När du köper lokal radioreklam sänds den alltid i båda kanalerna MIX Megapol 104,2 och RIX FM 106,2 Umeå. Två kanaler med köpstarka Umebor som lyssnare.

VK Media tillhandahåller Sveriges två största kommersiella radiokanaler i form av RIX FM och MIX Megapol. Radio har en självklar plats i våra liv och med radioreklam påverkar du umeborna i bilen, på jobbet och i hemmet, dvs under den aktiva delen av dygnet på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Radiolyssnaren är sin favoritkanal trogen och ser den som en riktigt bra kompis!

 

Fördelarna med radio:


Radio är mångsidigt!

Radio hjälper dig att sälja, påverka, profilera, informera, förändra beteenden och stärka varumärket. Med tydliga målgrupper för varje kanal och radioformat når du alltid köpstarka lyssnare.

Radio sänder 24 timmar om dygnet
Kommunicerar direkt med din målgrupp och när du vill. Genom upprepade budskap lägger du dig “top-of-mind” som annonsör i lyssnarnas medvetande.

Radio konsumeras dagtid
Vi lyssnar på jobbet, i hemmet eller i bilen. På dagen är man som konsument också är mest aktiv och gör de flest inköp. Du påverka nära köptillfället.

Annonsering i radio är kostnadseffektivt!
Du påverkar många till en låg kontaktskostnad. Produktion av radioreklam går snabbt och enkelt, jämfört med till exempel produktion av reklamfilm. Det är enkelt att variera budskap med flera produktioner inom samma kampanj.

Ingen stör din spot
När din reklamspot sänds är du ensam som annonsör och din “share of voice”, eller din andel i den totala medieexponeringen, är hög.

Radiolyssnaren är trogen
Man byter inte kanal på samma sätt som t ex TV-tittaren. Den främsta anledningen är de flesta lyssnare gör andra saker samtidigt som de lyssnar på radio och upplever inte reklamen som ett störande moment.

 

 

Huvudfrekvenser
Mix Megapol 104,2    Umeå
Rix FM 106,2             Umeå

Slavfrekvenser
Mix Megapol 107,7    Hörnefors
Mix Megapol 90,0      Robertfors
Mix Megapol 107,7    Vännäs
Rix FM 101,8             Hörnefors
Rix FM 97,4               Robertfors
Rix FM 101,8             Vännäs