Annonsera i våra populära temabilagor

Affärsliv, bilaga och näringslivssajt

I vår näringslivsbilaga Affärsliv och på vår populära nyhetssajt affärsliv24.vk.se kan du läsa det senaste inom det lokala näringslivet, karriärer, företagande och intressanta profiler i Umeåregionen.
Affärsliv som bilaga delas sex gånger per år tillsammans med Västerbottens-Kuriren och till ytterligare 3 300 företag i Umeåregionen.

Aktuell prislista för Affärsliv bilaga hittar du HÄR.  

Aktuell prislista för webbannonsering på affärsliv24.vk.se hittar du HÄR. 

Hus & Hem

Bilagan om hus och hem kommer ut två gånger per år. Vår och höst. Din annons synliggörs tillsammans med trovärdiga lokala artiklar om trädgård, renovering, målning, inredning och annat roligt för hemmafixaren. Allt anpassat efter säsong i varje nummer.

Sommarmagasinet

Här får läsaren veta allt som händer i Västerbotten men även information om våra grannar i Norge och Österbotten. Allt med fokus på semester och turistsäsongen. Tidningen delas i ca 75 000 ex via Västerbottens-Kuriren prenumeranter och finns även på strategiskt viktiga samlings- och campingplatser i Umeåregionen, inlandet samt på Vasafärjan.  Den distribueras även i Norge till hushållen i Mo i Rana, Mosjön, Sandnessjön, Brönnösund och Bodö.

Lucia

Bilaga i Västerbottens-Kuriren med hundratals bilder på alla små och stora lucior, stjärngossar, tomtar och pepparkaksgubbar från hela Umeåregionen och Västerbottens södra inland. Här når din annons hela familjen, gammal som ung. Ett utmärkt tillfälle att annonsera för din julhandel.

Alla aktuella temabilagor och erbjudanden hittar du här