Rekrytera med Karriär i Norr

Karriär i Norr är den självklara mötesplatsen för jobb och rekrytering. Med Karriär i Norr kan du rekrytera personer, som befinner sig mitt i karriären, med hjälp av Norrlands sex stora morgontidningar, dess nyhetssajter samt jobbportalen Karriär i Norr.

Du väljer obegränsat när, i vilket format samt i vilken eller vilka av Norrlands sex stora morgontidningar du vill gå med din annons eller kampanj. Vill du synas i flera tidningar har Norrgruppen fler förmånliga tidningserbjudanden och kombinationsrabatter.

Fördelar med Karriär i Norr


Arbetsgivare Attraktiv
Bygg ditt arbetsgivarvarumärke långsiktigt och skapa perfekt draghjälp innan och under söktiden. Rabatter på stora annonsformat.

Rekrytera Trygg
Vanlig platsannonsering med repetition. Extra fria införanden om du mot förmodan inte får nog med sökanden.

Medarbetare i dag
Annonsering med högt läsvärde. Ta chansen att visa upp den du anställt. Ingår i priset när du beställer platsannons med repetition.

 

Digital exponering på nyhetssajter ingår

När du bokar din platsannons ingår alltid digital exponering på de tidningars sajter du valt att vara med i.

Din platsannons blir dessutom sökbar på Karriärinorr.se och på Lokusjobb.se, den nationella jobbsökarsajten för kvalificerade jobb.

Tjänsterna marknadsförs löpande med målsättningen att skapa norra Sveriges självklara mötesplats för jobb och rekrytering.

 

Material och inlämning

För att din digitala platsannons ska synas så bra som möjligt rekommenderar vi dig att använda dig av profilbild, filmklipp med mera. Det är valfritt men det gör din men gör din annons mer uppmärksammad.

Några förslag:

  • Profilbild – representativ för företaget. JPG/PNG, RGB, 612 x 350 px, filstorlek max 4 Mb (cirka 25 cm bred)
  • Komplett tjänstebeskrivning
  • Logotyp – JPG/PNG, max storlek 85 x 65 px (finns ofta i tidningshusen)
  • Extra bild eller filmklipp, JPG/PNG, RGB, max storlek 228 x 228 px. Länk till YouTube.