Efterlängtade tidningar, i papper och i digitalt format.

Morgontidningar

De lokala nyhetstidningarna VK och Folkbladet når varje dag flest personer i Umeåregionen, tidigt på morgonen.
Fördelarna med morgontidningarna är många. De är efterlängtade av prenumeranterna och tidningarna har hög trovärdighet – vilket också omfattar dig som annonsör och dina annonser. Här förväntar sig läsaren att få ta del av annonser och många läsare har en positiv inställning till annonser och upplever dem som en naturlig del i morgontidningen. Läsarna ser din annons i samband med att de läser senaste nyheterna.

Med en annons i VK och Folkbladet har du som annonsör möjlighet att nå 89 000 unika läsare en genomsnittlig dag*.
VK och Folkbladets utgivningsdagar är måndag till lördag. Samtliga annonser publiceras alltid i både VK och Folkbladet – för bästa effekt för dig som annonsör.

Med vår prisberäknare kan du enkelt räkna ut vad din annons kommer att kosta, samt se våra olika annonsstorlekar. Klicka HÄR. 

 

*Orvesto® konsument Helår 2016

 

Gratistidning

Totalt Umeå är den superlokala gratistidningen som når ut till alla hushåll inom Umeå kommun, Holmsund/Obbola, Sävar och Hörnefors, en upplaga på ca 63 300 exemplar.

Tidningen delas ut varje torsdag morgon och handlar enbart om Umeå. I den har du som annonsör möjlighet att påverka dina lokala kunder, till ett riktigt bra annonspris. Totalt Umeå ibladas även till Västerbottens-Kuriren och Folkbladets prenumeranter i Umeåområdet, Vännäs och Nordmaling samt delas ut till alla företag i Umeå kommun. Tidningen distribueras av Tidningstjänst AB och passerar ”Nej tack till reklam”.

Se våra aktuella priser i Totalt Umeå HÄR.