Affärsliv24

Annonsera på Sveriges största lokala näringslivssajt – Affärsliv24 och nå beslutsfattare i regionen.

Vill du kommunicera med Umeåregionens beslutsfattare – då är sajten affärsliv24 platsen för dig. På Affärsliv24 når du beslutsfattare och nyckelpersoner i regionens näringsliv. Affärsliv24 skriver om regionens heta näringsliv, affärerna, de expansiva företagen och entreprenörerna som påverkar näringslivet i regionen.

Affärsliv24 ges ut av Västerbottens-Kuriren och har ungefär 300 000 sidvisningar och 65 000 unika besökare per vecka och är därmed Sveriges största lokala näringslivssajt.

Läsare med stort inflytande

På Affärsliv24 står du i förbindelse med en stark och viktig målgrupp. Vår stora läsarundersökning visar att affärsliv24-läsarna har stort inflytande på sina arbetsplatser. Mer än hälften av de som svarade (51 procent) uppger att de ingår i ledningsgrupp, har styrelseuppdrag eller har en chefsroll. 20 procent beskriver sig som egna företagare.

Läsarna representerar hela bredden i Umeås näringsliv, med 27 procent som kommer från den dynamiska småföretagar- och startupvärlden, och 14 procent som jobbar på något av regionens riktigt stora företag.

Klicka här för priser och mer information

Klicka här för att besöka affarsliv24.se